Английски - United Kingdom   Английски (USA)   Български   Гръцки   Испански   Китайски - опростен   Немски   Португалски - Иберийски   Тамилски   Френски   Холандски   Шведски  

Home

 
Всичко за ..(добре де, не всичко...)

Michael Kaplan ...Michael Kaplan, Президент

A Former MVP    Да, аз съм бивш МVР (от "Most Valued Professional" - "Най-ценен специалист"... или може би това означава "Most Vociferous Punk" - "Най-шумен пънкар"? Може би и двете са верни. Редовно прекарвах сума време на форума Compuserve MSACCESS, когато Microsoft го спонсорираше, и все още отделям много време на новинарските групи Access/VB. Но аз извършвах огромна консултантска работа за Microsoft и веднъж сметнах за прекалено оплакването на един от PSS за нещо, което те смятат за потенциално нарушение на договора за неразгласяване. Така че трябваше да избирам между платената работа за Microsoft и неплатената работа на MVP. На часа престанах да съм MVP! Доколкото ми е известно, аз съм първият, който някога успешно се е отказал (Mike Gunderloy се беше опитвал преди това, но остави тези опити). Много повече ми харесва как звучи "бивш MVP", нещо като "паднал ангел" или подобно!

По различни незначителни начини допринесох за някои отлични книги за VB, VBA и Access (95, 97 и 2000). Едни повече, други по-малко, но всички си струват да се погледнат:

Сътруднича също така в ред списания и публикации: и завърших работата по Специален доклад за Jet/Access възпроизвеждане.

Можете също така да намерите нещо полезно в разнообразните статии, които съм пратил в Usenet.

Често задаван въпрос е как се произнася все пак "Trigeminal"? Потърсете в началото на тази страница разгадката!

Така, следващият често задаван въпрос ще да е какво означава "Trigeminal"? Троичният нерв (n. trigeminus) е лицев нерв. Той командва усещанията в челото, бузите и челюстта. Някога работех в неврологичен кабинет и първите ми няколко договора за разработване бяха за софтуерни програми за този и за други кабинети. Позапознат съм с медицината. Това сега ми помага да говоря интересни неща. Освен това челото, бузите и челюстта често участват в разработването на софтуер - главоболие, хумор и стискане на зъби.

Още един въпрос, който често ми задават, особено хората, които ме срещат в новинарските групи, е защо винаги съм толкова сърдит? Истината е, че съвсем не съм толкова сърдит. Мисля, че причината да не съм сърдит е, че не оставям ядовете запушени в мене, а веднага си ги изкарвам. Това и страстта ми към работата често погрешно се смята за сърдитост. Лично аз мога да бъда мъркащо котенце, ами понякога.

主页


Проблеми с този сайт? Моля, обърнете се към webmaster@trigeminal.com с Вашите коментари, въпроси и предложения.