Αγγλικά - Ηνωμένου Βασιλείου   Αγγλικά - Ηνωμένων Πολιτειών   Απλά Κινεζικά   βουλγάρικος   Γαλλικά   Γερμανικά   Ελληνικά   Ισπανικά   Ολλανδικά   Πορτογαλικά Ιβηρικής   Σουηδικά   Ταμιλικά  

Home

 
Όλα περί του...(καλά, όχι όλα...)

Michael Kaplan, Πρόεδρος ...Michael Kaplan, Πρόεδρος

Ένας Τέως Most Valued Professional    Ναι, είμαι ένας πρώην "Most Valued Professional"... ή σημαίνει Most Vociferous Punk? :-) Και τα δύο πιθανώς είναι σωστά.  Συνήθιζα να περνάω πολύ χρόνο στη διάσκεψη MSACCESS της Compuserve όταν το χρηματοδοτούσε η Microsoft, και ακόμα περνάω πολύ χρόνο στα newsgroup για Access/VB.  Αλλά έκανα πολλή συμβουλευτική εργασία για τη Microsoft και συχνά είχα κάποιον από το PSS (Υποστήριξη Προϊόντων) να διαμαρτύρεται για κάτι που θεωρούσε πιθανή παραβίαση κάποιου NDA (Συμφωνητικό Μη-Αποκάλυψης).  Για αυτό και κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξω μεταξύ της αμοιβόμενης εργασίας για τη Microsoft ή τη μη αμοιβόμενη εργασία ως MVP.  Έπαψα να είμαι MVP εκείνη ακριβώς την ημέρα!  Από όσο ξέρω, είμαι το πρώτο πρόσωπο που έχει επιτυχώς παραιτηθεί (ο Mike Gunderloy είχε δοκιμάσει προηγουμένως αλλά τα παράτησε).  Μου αρέσει ο ήχος του «πρώην MVP» πολύ καλύτερα, πάντως, ακούγεται κάπως ως «πεπτωκώς άγγελος» ή κάτι τέτοιο!

Με διάφορους επιμέρους τρόπους, συνεισέφερα σε αρκετά εξαιρετικά βιβλία περί των VB, VBA και Access (95, 97 και 2000).  Σε μερικά, λιγότερο από άλλα. :-) Όλα αξίζουν να τα ελέγξετε:

Έχω συνδράμει επίσης σε έναν αριθμό δελτίων τύπου και δημοσιεύσεων: και έχω δουλέψει για μία Special Report on Jet/Access Replication (Ειδική Έκθεση περί Αναπαραγωγής του Jet/Access).

Μπορεί επίσης να βρείτε κάτι χρήσιμο σε μια ποικιλία άρθρων που έχω στείλει στο Usenet.

Μια ερώτηση που γίνεται συχνά είναι πώς προφέρεται το "Trigeminal";  Δείτε στην κορυφή ακριβώς αυτής της σελίδας για αυτή τη μικρολεπτομέρεια!

Εντάξει, η αμέσως συχνότερη ερώτηση θα ήταν τι σημαίνει το "Trigeminal";  Το τρίδυμο νεύρο είναι ένα νεύρο του προσώπου.  Άπτεται της αίσθησης της αφής στο μέτωπο, το μάγουλο και το σαγόνι.  Σε μια περασμένη ζωή, εργαζόμουν στο γραφείο ενός νευρολόγου, και τα πρώτα μου συμβόλαια ανάπτυξης εφαρμογών ήταν προγράμματα για νευρολόγους και άλλες πρακτικές.  Είχα σχέση με κάτι ιατρικό, γενικώς.  Τώρα παρέχει έδαφος για ενδιαφέρουσες συζητήσεις.  Επιπλέον, το μέτωπο, το μάγουλο και το σαγόνι συχνά εμπλέκονται στην ανάπτυξη λογισμικού --πονοκέφαλοι, χιούμορ και σφιγμένα δόντια.

Ακόμα μια ερώτηση που μου γίνεται συχνά, ειδικά από ανθρώπους που με βλέπουν στα newsgroup, είναι γιατί είμαι πάντα τόσο θυμωμένος;  Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο θυμωμένος.  Νομίζω ότι ο λόγος που δεν είμαι θυμωμένος είναι ότι δεν κρατάω εκνευρισμούς μέσα μου.  Σε προσωπικό επίπεδο, μπορώ να είμαι πραγματικά παιχνιδιάρης, κάποιες φορές.

Αρχική Σελίδα


Προβλήματα με αυτό τον τόπο; Παρακαλώ επικοινωνήστε (στα αγγλικά!) με τον webmaster@trigeminal.com
με τα σχόλια, ερωτήσεις ή υποδείξεις σας.