Bulgaars   Chinees - Simplificeren   Duits   Engels (Verenigde Staten)   Engels - Verenigd Koninkrijk   Frans   Grieks   Nederlands   Portugees - Iberisch   Spaans   Tamil   Zweeds  

Home
About michka and Trigeminal Software, Inc. (Dutch)
Alles over...(nou ja, niet alles)

Michael Kaplan, President ...Michael Kaplan, Directeur

An ex-Most Valued Professional    Ja, ik ben een voormalige "Most Valued Professional" (zeer gewaardeerde professional)... of betekent het Meest Vervaarlijke Punk (meest uitgesproken zak)? :-) Ze zijn waarschijnlijk beide waar. Ik heb veel tijd doorgebracht in het Compuserve MSACCESS-forum toen Microsoft dit sponsorde, en ik breng nog steeds veel tijd door in de Access/VB-nieuwsgroepen. Maar ik deed veel consultantwerk voor Microsoft en het kwam te vaak voor dat iemand van PSS klaagde over iets waarvan ze dachten dat het een mogelijke schending van de geheimhoudingsplicht was. Ik moest dus kiezen tussen het betaalde werk voor Microsoft en het onbetaalde MVP-werk. Ik ben meteen opgehouden een MVP te zijn! Voorzover ik weet ben ik de eerste die het gelukt is ontslag te nemen (Mike Gunderloy heeft het eerder geprobeerd, maar hij gaf het op). Ik vind "voormalig MVP" veel beter klinken, het klinkt een beetje als "gevallen engel"!

Op verschillende manieren heb ik een kleine bijdrage geleverd aan enkele excellente boeken over VB, VBA en Access (95, 97 en 2000). Bij sommige minder dan bij andere. :-) Ze zijn alle de moeite waard:

Ik lever ook bijdragen aan een aantal nieuwsbrieven en uitgaven: en ik heb meegewerkt aan Special Report on Jet/Access Replication.

Je kunt ook nuttige zaken vinden in artikelen die ik heb gepost op Usenet.

Een veel gestelde vraag is geweest hoe je "Trigeminal" nou eigenlijk moet uitspreken. Zie bovenaan deze pagina voor dat stukje info!

Oke, de volgende veel gestelde vraag is: wat betekent "Trigeminal"? De trigeminale zenuw is een zenuw in het gezicht. Deze beheert het gevoel in het voorhoofd, de wang en de kaak. In een vorig leven werkte ik in het kantoor van een neuroloog en mijn eerste kleine ontwikkelcontracten waren softwareprogramma's voor hen en andere praktijken. Ik paste bij wel bij dat medische gedoe. Nu is het een interessant gespreksonderwerp. Verder zijn voorhoofd, wang en kaak vaak betrokken bij softwareontwikkeling - hoofdpijn, humor en opeengeklemde kaken.

Een andere vraag die me vaak wordt gesteld, vooral door mensen die me in de nieuwsgroepen meemaken, is waarom ik altijd zo kwaad ben. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo boos. Ik denk dat de reden waarom ik niet boos ben is, dat ik frustraties niet binnenhoud, ik laat ze meteen naar buiten komen. Dat en mijn passie voor mijn werk wordt vaak ten onrechte opgevat als boosheid. Als persoon kan ik soms een echte knuffelpoes zijn.

Home

Problemen met deze pagina? Neem contact op met de webmaster@trigeminal.com
met uw commentaar, vragen of suggesties.