bulgariska   engelska - England   engelska - USA   franska   grekiska   holländska   kinesiska - förenklad   portugisiska - Portugal   spanska   svenska   tamilska   tyska  

Home
About michka and Trigeminal Software, Inc. (Swedish)
All About...(well, not all...)

Michael Kaplan, President ...Michael Kaplan, President

An ex-Most Valued Professional    Ja, jag är en före detta "Most Valued Professional" .... eller står MVP kanske för Most Vociferous Punk? :-) Antagligen är båda lika sanna. Jag brukade spendera en hel del tid I Compuserve’s MSACCESS forum när det var sponsrat av Microsoft, och jag lägger fortfarande många timmar I diverse Access/VB nyhetsgrupper. Men då gjorde jag också en hel del konsultarbete för Microsoft och någon från PSS beklagade sig över vad han trodde vara en potentiell NDA fråga en gång för mycket. Så jag var tvungen att välja mellan betalt Microsoft arbete eller det obetalda MVP ditto. Jag slutade som MVP samma dag! Så vitt jag ved så är jag den första person som lyckats med att avgå frpn MVP kåren. (Mike Gunderloy hade försökt tidigare men gett upp). Jag tycker mycket bättre om hur "före detta MVP" låter, nästan som "en fallen ängel."

Jag har bidragit till, I varierande grad, till några utmärkta böcker om VB, VBA och Access (95, 97 och 2000). :-) Alla är värda att titta över:

Jag bidrar också till ett antal nyhetsblad och andra publikationer som: Och jag har gjort en specialrapport på Jet/Access Replikation.

Om Du leter kan Du säkert hitta något användbart I dom många artiklarna som jag skrivit för Usenet.

Den vanligaste förekommande frågan har varit hur man uttalar "Trigeminal"? Toppen på den här sidan kan gen en glimt!

Näst vanligast har varit vad betyder Trigeminal egentligen? Den "trigeminal" nerven är en nerv I ansiktet. Den hanterar känslor I pannan, kinden och käken. I ett före detta liv jobbade jag hos en neurokirurg och ett av mina första utvecklingskontrakt var mjukvara för honom och andra praktiker. Jag valde det för att det var något medicinskt antar jag. Numera är det mest ett intressant samtalsområde.

Bortsett från pannan, käken och kinden är jag ofta inblandad I mjukvaruutveckling – m.a.o. huvudvärk, humor och tandagnissel.

En annan fråga som jag ofta får, speciellt från folk som ser mig I nyhetsgrupperna, är varför jag alltid är så arg. Sanningen är att jag inte alls är arg. Jag tror att jag inte är arg för att jag inte stänger in saker som frustrerar mig, jag släpper så fort jag någonsin kan. Det och min passsion för mitt jobb har ofta blivit misstaget som ilska. Som person jag kan vara en verklig mjuking, ibland. 

Home

Problem med sajten? Var vanlig kontakta webmaster@trigeminal.com
med dina kommentarer, frågor eller förslag.