Английски (USA)   Български   Гръцки   Иврит   Испански   Китайски - опростен   Китайски - традиционен   Немски   Португалски - Иберийски   Тамилски   Френски   Холандски   Шведски  

Home
Всички обслужващи програми тук са безплатни и винаги ще са безплатни, но все пак те не се поддържат. Такова е естеството на безплатните средства.

(Почти всички от обслужващите програми тук изискват да имате работните библиотеки на Visual Basic на компютъра си, тъй като предлаганите програми са написани на VB6. Ако Ви трябват работните библиотеки на VB6, можете да ги намерите на сайта на Microsoft във файла VBRun60sp5.exe)CollapseTSI Form/Report to Data Access Page Wizard (Access 2000/2002, now supports subforms!)

Имате и / или използвате Access 2000/2002? Разочаровани ли сте от новия конструктор на Страницата за достъп до данни и от това колко по-трудно е да се използва от конструктора на форма/отчет в Access? Главните програмисти на Trigeminal Software - Julianne Lee и Michael Kaplan, са създали нов асистент, известен като Асистент на TSI за конвертиране на Form/Report в Data Access Page, който взема съществуващите форми и отчети и ги преобразува в Страници за достъп до данни! Звучи вълнуващо? Ами то си е! Щракнете на линка за повече информация и за да изтеглите това много полезно допълнение към Data Access Pages на Access 2000/2002! Потребителският интерфейс на Асистента е локализиран на всички езици, на които е локализиран Access, а непрекъснато се добавят нови езици! Ако има език, който искате да видите тук, съобщете ни и може да е от тези, които можем да имаме!

Може би като признание както за ползата за потребителите, притежаващи Access 2000/2002 по света, така и за огромния труд, положен за превръщането му в "световен" продукт, някои от международните сайтове за актуализиране Office Update на Microsoft понастоящем дават линк към асистента на страниците си за изтегляне. Бих искал да благодаря на хората в Microsoft, които дадоха тази възможност.


ExpandXpression на TSI (Access 2000/2002)
ExpandCompactor на TSI
ExpandОбслужваща програма на TSI за конвертиране на CodePage
ExpandСредство на TSI за ImpExp спецификации (2000/2002)
ExpandSubforminator на TSI!!
ExpandКонвертиране на TSI
ExpandTSI Access 2000 Un-Replicator
ExpandДопълнителен модул SOON (Shut One, Open New - затвори една, отвори нова база данни) на TSI
ExpandСинхронизатор на TSI - build 5024
ExpandАсистент на TSI за автоматично коригиране на имена
ExpandОбслужваща програма за репликирани системни полета на TSI
ExpandОбслужваща програма за копиране SysRel на TSI
ExpandОбслужваща програма на TSI за работна група
ExpandОбслужваща програма ExchSys на TSI
ExpandNCR унищожителят на TSI
ExpandTSI Word за предвидливия

Home


Проблеми с този сайт? Моля обърнете се към webmaster@trigeminal.com с Вашите коментари, въпроси и предложения.