Bulgaars   Chinees - Simplificeren   Chinees - Traditioneel   Duits   Engels (Verenigde Staten)   Frans   Grieks   Hebreeuws   Nederlands   Portugees - Iberisch   Spaans   Tamil   Zweeds  

Home
Free Utilities! - Trigeminal Software, Inc. (Dutch)
Alle hulpprogramma’s hier zijn gratis en zullen altijd gratis blijven.
Maar ze komen zonder service. Dat is een eigenschap van gratis programma’s.

(Bijna alle hulpprogramma’s gebruiken de Visual Basic 6 runtime bestanden. Als je deze bestanden nog niet hebt, kun
je ze krijgen op de Microsoft web site in bestand VBRun60sp5.exe)CollapseTSI Form/Report to Data Access Page Wizard (Access 2000/2002, now supports subforms!)

Gebruik je Access 2000/2002? Ben je gefrustreerd door de niewe Data Access Page ontwerper en dat het veel moeilijker is te gebruiken dan de scherm/rapport ontwerper in Access? De senior programmeurs van Trigeminal Software Julianne Lee en Michael Kaplan hebben een nieuwe wizard gemaakt: TSI Formulier/Rapport naar Data Access Pagina Wizard, die bestaande schermen en rapporten neemt en ze converteert naar Data Access Pages! Klinkt goed? Inderdaad! Klik de link om meer informatie te krijgen, en download dit erg handige hulphiddel voor Access 2000/2002 Data Access Pages! De wizard is gelocaliseerd in alle talen waarin Access gelocaliseerd is, en niewe talen worden steeds toegevoegd. Als er een taal is die je graag zou willen zien hier, laat het ons weten en misschien kunnen we die toevoegen.

Misschien als hulde aan het nut van beide wizards voor gebruikers van Access 2000/2002 overal in de wereld en als erkenning voor het harde werk aan het maken van een "wereldwijd" produkt, verschillende van Microsoft’s internationale Office Update sites hebben een link naar de wizard op hun download paginas. Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken aan de mensen in Microsoft die dit mogelijk gemaakt hebben.


ExpandTSI Xpression (Access 2000/2002)
ExpandTSI Compactor
ExpandTSI CodePage Conversion Utility
ExpandTSI ImpExp Spec Tool (2000/2002)
ExpandTSI Subforminator!
ExpandTSI Conversion
ExpandTSI Access 2000 Un-Replicator
ExpandTSI SOON (Shut One, Open New) database add-in
ExpandTSI Synchronizer - Versie 5024
ExpandTSI Name AutoCorrect Wizard
ExpandTSI Replication System Fields Utility
ExpandTSI SysRel Copy Utility
ExpandTSI Workgroup Utility
ExpandTSI ExchSys Utility
ExpandTSI NCR Killer
ExpandTSI Word to the Wise

Home

Problemen met deze pagina? Neem contact op met de webmaster@trigeminal.com
met uw commentaar, vragen of suggesties.